0 producten € 0,00


Let’s play with Mad-Monkeys,

Mad-Monkeys is een uniek nieuw Nederlands kledinglabel, speciaal voor jongens 3 t/m 11 jaar.  Het kan toch allemaal wel wat leuker voor jongens, daarom verkoopt Mad-monkeys sinds ruim 4 JAAR  broeken die super VET zijn, met een briljante pasvorm (ook voor alle smalle jongentjes) en please.........................niet gelijk kapot op de knie!!! 

                                                                 #NOOITMEERKAPOTTEKNIE     #HALFJAARGARANTIE

Maaruh, die jongentjes groeien zo hard en ik wil zo graag een COOLE, STERKE broek waarvoor ik alleen maar hoef te betalen wanneer ik hem  nodig heb?? Nou dat kan, als EERSTE kindermerk in EUROPA, misschien wel wereldwijd, kun je bij Mad-monkeys je broekjes PER 1 AUGUSTUS 2017 ook LEASEN voor zo lang jouw monkey ze nodig heeft.. Broekje te klein of je wilt gewoon een nieuw broekje voor jouw Monkey, stuur het broekje terug en LEASE een andere voor €9,95 per maand.

Jouw monkeys altijd gekleed in COOLE broekjes zonder stukken, jij je kast lekker opgeruimd en wij gaan alle broekjes die retour komen een SECOND LIVE bezorgen. Want die broekjes kunnen nog wel een MONKEY mee hoor, dus zo zijn we met zijn ALLEN helemaal OKAY en verantwoord bezig. De tweedehandse ZunD collectie is ook weer online in onze shop te koop.