0 producten € 0,00

Bestellen en betalen

Een product van Mad-Monkeys bestellen is heel gemakkelijk.Je zoekt van het gewenste product de juiste maat (zie maat adviseur)en klikt vervolgens op IN DE WINKELWAGEN voor het KOPEN van het broekje, klik je op LEASE DEZE BROEK dan ga je het broekje leasen.

LEASEN doe je mininmaal voor 3 maanden en daarvoor betaal je vooraf met IDEAL (NL)  of  Bancard (B) €29,85 + verzendkosten, Na verstrijken van de eerste 3 maanden wordt de 4e lease termijn van €9,95 per 25ste van de maand automatisch van de rekening geïncasseerd waarvan ook de eerste 3 termijnen betaald zijn. GRATIS geretourneerd broekje voor de 15e vanaf maand 4 betekend automatisch de beëindiging van je lease contract voor het betreffende broekje.

Als je nog verder wilt winkelen, klik op button “Ga verder met winkelen" wil je betalen klik op “Ga door naar afrekenen”.

Jouw 2e handse Mad-monkeys RETOURNEREN?

Je mag jouw nog in goede staat verkerende 2e handse Mad-monkeys GRATIS retourneren naar 

Mad-monkeys/Packned Antwoordnummer 1096 5670 ZX  Nuenen

Na beoordeling of de broekjes in goede staat zijn ontvang je 15 EURO PER BROEKJE SHOPTEGOED * per mail. Laat even weten per mail wanneer je jouw 2e handse broekjes retour stuurt. * 15 euro te besteden voor 1 broekje reguliere collectie geen SALE en/of ZunD

Mad-Monkeys verstuurt bestellingen naar Nederland en Belgie.

GLS zal het pakket bij je thuis bezorgen, voor levering in Nederland  moet altijd €5,95 euro verzendkosten betaald worden, voor Belgie bedragen de verzendkosten €8,95. RETOURNEREN IS GRATIS, stuur je broekje voor de 15e van maand  GRATIS retour naar 

Mad-monkeys/Packned Antwoordnummer 1096 5670 ZX  Nuenen

Retourneren betekend automatisch de beëindiging van je lease contract

RUILEN:  Het ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft je nieuwe bestelling door zoals je gewend bent. We brengen dan ook verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze (nieuwe) bestelling.

 

 

Levering

GLS zal het pakket bij je thuis bezorgen, voor levering in Nederland  moet altijd €5,95 euro verzendkosten betaald worden, voor Belgiebedragen de verzendkosten €8,95. RETOURNEREN IS GRATIS, stuur je broekje GRATIS retour naar Mad-Monkeys/Packned  Antwoordnummer 1096 5670 ZX  Nuenen

 

Zichttermijn & retourregels

Voor je Mad-Monkeys bestellingen geldt een bedenktijd termijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld.Controleer alsjeblieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we je vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je het retourneren. Je kunt het artikel retourneren:-binnen de zichttermijn van 14 dagen- als het artikel compleet is- in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking

Retourprocedure

Retourneren van Mad-Monkeys producten is GRATIS je krijgt  na retour ontvangst,  het aankoopbedrag van retour gestuurd artikel, binnen 30 dagen terug gestort op je rekening.  Het bedrag wordt altijd terug gestort op het rekening nummer waarvan de aankoop is afgeschreven. Het pakket in originele staat en verpakking stuur je retour naar:  

Mad-Monkeys/Packned Antwoordnummer 1096 5670 ZX  Nuenen

Garantie

Voor de Mad-Monkeys broeken met extra Strong kniestuk geldt een garantie van 1/2 jaar op de kniestukken. Wanneer een kniestuk is stuk gegaan enkel en alleen bij redelijker wijs dragen van de broek, wordt deze klacht opgelost. De aankoopbon moet overlegd kunnen worden en geldt als garantiebewijs. Het aankoopbedrag wordt nooit gecrediteerd.

Service en contact

Voor vragen en/of opmerkingen kun je ons altijd mailen. We reageren altijd per mail binnen 3 werkdagen.

BavEls (handelend onder de naam Mad-monkeys)

Mad-Monkeys/Packned Antwoordnummer 1096 5670 ZX  Nuenen

BTW: NL166202897B01

KvK: 53799771

E-mail adres: info@mad-monkeys.nl

T. 0647865977