0 producten € 0,00

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik welke maat ik moet bestellen?

Kies een goedpassende broek van je zoon en meet vervolgens taille, lengte, dijbeen en heupwijdte en vergelijk met onderstaande maattabel. In elke Mad-Monkeys broek zit een verstelbare tailleband (elastiek) en is gemaakt van een stretch katoen, dus optimale pasvorm. Kies een goedpassend shirt van je zoon en meet vervolgens schouder, voorkant borst, onderkant en totale lengte achterkant en vergelijk met onderstaande maattabel.

 

    MAAT MAAT MAAT MAAT MAAT
MODEL   98/104 110/116 122/128 134/140 146/152
BIKER JEANS EN ZWART taille band broek in cm 23 26 27 29 30,5
  toale lengte broek in cm 64 67 75 82 90
  1 dijbeen voorkant in cm 14 15 16 18 20,5
  totale heupwijdte 8cm gemeten van tailleband in cm 27 29 31 32 33
BIKER KLEUR taille band broek in cm 26 29 30 31 33
  toale lengte broek in cm 61 70 77 84 92
  1 dijbeen voorkant in cm 14 17 18,5 19,5 20,5
  totale heupwijdte 8cm gemeten van tailleband in cm 27 29 30 31 33
PLAYER JEANS taille band broek in cm 25 27 28 30 32
  toale lengte broek in cm 63 68 75 84 92
  1 dijbeen voorkant in cm 14 15 17 18 20,5
  totale heupwijdte 8cm gemeten van tailleband in cm 27 29 31 32 33
PLAYER KLEUR taille band broek in cm 27 29 30 31 33
  toale lengte broek in cm 65 70 77 84 92
  1 dijbeen voorkant in cm 16 17 18,5 19,5 20,5
  totale heupwijdte 8cm gemeten van tailleband in cm 28 29 30 31 33


Hoe moet ik de kleding wassen?
 

Om de Mad-Monkeys kleding zo lang mogelijk mooi te houden, binnenste buitenwassen met een fijnwasmiddel op 30 graden. Ook binnenste buiten strijken en kleding niet drogen in de droger.

 

Naar welke landen leveren jullie?

We leveren voorlopig uitsluitend in Nederland en Belgie  de bedoeling is om in de toekomst ook in Duitsland te gaan leveren.

 

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Nee, dat is helaas niet mogelijk, Mad-Monkeys is een internet winkel en heeft geen showroom of afhaalpunt.

 

Welke betalingsmogelijkheden bieden jullie aan?

Uitsluitend iDEAL:

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je bestelling online afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je jezelf daarvoor hoeft aan te melden.
Nadat de bestelling is afgerond verschijnt er een nieuw venster waar u wordt doorverwezen naar de website van iDeal voor online betalingen en kies je de bank waar jij bankiert.

 

Wat zijn de verzendkosten?

Voor het verzendklaar maken, controleren en afleveren van de bestelling binnen Nederland betaal je €5,95. Retourneren is GRATIS,  Alleen de geretourneerde producten worden gecrediteerd

 

Annuleren

Ik heb per ongeluk een verkeerd product besteld, kan ik dit product terug sturen?

Het annuleren van een bestelling is, zolang de bestelling nog niet is verstuurd, kosteloos. Annuleer je de bestelling, nadat de bestelling naar jou verzonden is, dan dien je het pakket(en) bij bezorging te weigeren. Dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan jou terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht echter alleen als je de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger!

Het bedrag zal altijd terug gestort worden naar het rekeningnummer waarvan de betaling naar ons is gedaan. Dit in verband met eventuele fraude met terugbetalingen


Ik krijg geen bevestigingsmail nadat de bestelling is afgerond?

De meeste mensen hebben een Spamfilter en helaas laten niet alle Spamfilters onze bevestiging e-mail door. De bevestiging e-mail wordt dus soms geweigerd/geblokkeerd. Mocht dit het geval zijn dan verzoeken wij om contact met ons (info@mad-monkeys.nl)  op te nemen om na te gaan of wij jouw betaling al ontvangen en verwerkt hebben.

 

Privacy statement

Mad-monkeys/Bavels Mad-monkeys/Bavels, gevestigd aan Lankveld 295469VS ERP, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens:

https://www.mad-monkeys.nl/

Lankveld 29

5469VS ERP +31647865977

 

Els Janssen is de Functionaris Gegevensbescherming van Mad-monkeys/Bavels, zij is te bereiken via info@mad-monkeys.nl

Mad-monkeys/Bavels verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Geslacht

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

- Locatiegegevens

- Bankrekeningnummer

 

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@mad-monkeys.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

 

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Mad-monkeys/Bavels verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van jouw betaling

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

- Om goederen en diensten bij je af te leveren

 

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Mad-monkeys/Bavels neemt nietop basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Mad-monkeys/Bavels) tussen zit. 

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren 

Mad-monkeys/Bavels bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren een half jaar, omdat de garantieduur van onze  broekjes een half jaar is

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Mad-monkeys/Bavels verstrekt GEEN gegevens aan derden.

 

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Mad-monkeys/Bavels gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

 

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Mad-monkeys/Bavels en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

 

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@mad-monkeys.nl.

 

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

 

Mad-monkeys/Bavels wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

  

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Mad-monkeys/Bavels neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met via het contactformulier of via info@mad-monkeys.nl